Σχετικά με εμάς

Renaissance Cryo Preservation & Health Care LTD

future-health-biobank

Η Renaissance Cryo Preservation & Health Care LTD είναι μια καθιερωμένη κυπριακή εταιρεία και δραστηριοποιείται στον Τομέα της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στη Μαιευτική, Γυναικολογία, Ενδοκρινολογία και Ουρολογία και αναγνωρίζεται ως εταιρεία με μεγάλη εκτίμηση. H Renaissance διαθέτει φαρμακευτικά προϊόντα, εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, εργαστηριακά υλικά, διαγνωστικές εξετάσεις. Παρέχει επίσης υπηρεσίες Φύλαξης Αίματος και Ιστού Ομφάλιου Λώρου με αποθήκευση στο εξωτερικό.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Renaissance έχει εξασφαλίσει όλα αυτά τα χρόνια την αντιπροσώπευση στην Κύπρο πλήθους γνωστών και μεγάλων διεθνών εταιρειών με επίκεντρο την παροχή λύσεων στη βασική της δραστηριότητα και στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των Ob/Gyns και τα 8 Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης σήμερα στην Κύπρο, παρέχοντάς τους βελόνες μονού και διπλού αυλού Wallace (Coopers surgical), καθετήρες σπερματέγχυσης και άλλα αναλώσιμα υλικά.

 

Από το 1993, η Renaissance είναι ο αντιπρόσωπος της Besins Healthcare με γυναικείες και ανδρικές ορμονικές λύσεις.

 

Η Renaissance αντιπροσωπεύει επίσης τη FUTURE HEALTH BIOBANK, μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες φύλαξης αίματος ομφάλιου λώρου παγκοσμίως. Παρέχονται επίσης διαγνωστικά τεστ, όπως το Future Health NIPT, ένα μη επεμβατικό προγεννητικό τεστ, το Dietary, τεστ προσυμπτωματικού ελέγχου νεογνών, καθώς και η φύλαξη μεσεγχυματικών κυττάρων από την πολφική κοιλότητα.

 

Από το 2018, η Renaissance είναι διανομέας για την Supplekey Health Greece για τα προϊόντα των εταιρείων AMS, DxNow και IQ Medical.
Τα εξειδικευμένα συμπληρώματα της AMS αποτελούν μοναδικά προϊόντα για την γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα.